CCleaner

CCleaner és una aplicació que ens permet millorar el rendiment del nostre ordinador eliminant-ne els arxius innecessaris. També ens ajuda a mantenir la nostra privadesa esborrant de l’equip els rastres que puguem haver deixat durant la navegació per internet o la utilització de programes.

D’aquesta manera, elimina els arxius i carpetes temporals, l’historial de navegació per internet, les cookies, dades de formularis i contrasenyes emmagatzemades en l’equip, referències de documents i programes recentment utilitzats,… I fins i tot ens buida la paperera de reciclatge.

També disposa d’eines per la neteja d’entrades invàlides del registre de Windows i per desinstal·lar programes o inhabilitar-los de l’arrencament.

És important no instal·lar-lo amb els valors per defecte, perquè d’aquesta manera es deixen de netejar algunes carpetes fonamentals. Nosaltres l’instal·lem personalitzant algunes opcions i afegint aquestes carpetes a la seva neteja.