Always On Top

A vegades, ens trobem que estem navegant per internet o fent qualsevol feina alhora que mirem, per exemple, un vídeo. I ens trobem amb el problema de que el Windows fixa al damunt la finestra del programa que estem utilitzant. I aleshores, el vídeo ens queda a sota i no el podem visualitzar.

Però això ho podem solucionar amb aquesta aplicació: Always on Top. Un programa que no requereix instal•lació i que no necessita cap configuració extraordinària. Només es tracta de que l’executem, col•loquem al front la finestra que volguem mantenir en primer pla i que premem CTRL juntament amb la barra d’espai. D’aquesta manera la fixarem per sobre de totes.

A baix, a la dreta de la nostra pantalla, hi veurem una icona, que ens permetrà desactivar la funció quan ja no la necessitem. I és compatible amb totes les versions de Windows. Una eina ben pràctica.