Facebook no ens mostra totes les publicacions

Els que sou usuaris de Facebook us haureu adonat de que, darrerament, les publicacions que apareixen al vostre mur segueixen un criteri una mica estrany. El motiu és que Facebook només us està mostrant una tria de totes les publicacions de les pàgines que seguiu.

I com que molts de vosaltres ja féu servir aquesta xarxa social com una mena de lector de notícies, amb aquest canvi us podeu estar perdent coses que us interessen.

Facebook fa aquesta tria amb un criteri comercial, però també basant-se en la vostra activitat. Per exemple, comptant el nombre d’enllaços que obriu o les vegades que cliqueu “M’agrada” en una pàgina, entre d’altres. Però amb aquest criteri tan subjectiu és on se’ns perden notícies.

Per evitar que això us passi, ens agafarem a nosaltres mateixos com exemple. Anem a facebook.com/f1informatics i cliquem a “M’agrada”. I prement a sobre del mateix botó de “M’agrada” marcarem “Rebre Notificacions”. D’aquesta manera ja no se’ns en escaparà cap més.