Com recuperar una pestanya de Chrome o Firefox tancada per error

Quan accedim a internet, sovint obrim moltes pestanyes noves al nostre navegador, per explorar-les després o bé per tenir-les sempre a mà. Però sovint ens trobem amb que, al tenir-ne tantes d’obertes, en tanquem alguna per error i després no sabem quina era. No patiu, perquè tant amb Google Chrome com amb Mozilla Firefox és possible recuperar-les.

Amb Chrome podem aconseguir-ho fent clic amb el botó dret sobre la solapa que es mostra a la part superior del mateix. Aquí podrem seleccionar l’opció “Torna a obrir la pestanya tancada” que es mostres al menú que s’hi desplega.

Amb Firefox el que hem de fer és clicar al botó “+”, el que ens permet obrir una nova pestanya, però en aquest cas amb el botó dret. Allà escollim l’opció “Desfés el tancament de la pestanya”.

Si ens estimem més fer-ho amb una combinació de tecles, haurem de prémer “Ctrl+Majúscules+T”. I ho podrem fer tantes vegades, com pestanyes necessitem recuperar.