Fer servir Telegram a Windows

Malgrat que Whatsapp és l’aplicació de missatgeria instantània més utilitzada del món, els usuaris que cerquen més privacitat i seguretat acostumen a utilitzar altres clients.

Telegram és un dels més coneguts i el podem fer servir també des del nostre ordinador. Iniciant sessió amb el nostre compte podrem mantenir sincronitzades les subscripcions i converses que veiem al nostre telèfon mòbil.

La versió per Windows 10 la podeu trobar a la Microsoft Store. Però si no us agraden les aplicacions d’aquesta botiga, podeu descarregar la versió Win32 des d’aquí, que és compatible amb qualsevol versió de Windows.

També existeix una versió portable que no necessita instal·lació. I sinó, encara tenim l’opció de fer servir la versió web. O fins i tot, fer-lo servir des de Google Chrome amb aquesta extensió.