Especialistes Mac-Windows

Arriba l’Iphone 4S

Apple acaba de presentar el nou model d’Iphone que, a diferència del que s’esperava, no és la versió 5, sinó una evolució de l’anterior anomenada 4S.

Es tracta d’una versió força millorada per diverses raons. Per un cantó per la seva potència, perquè disposa d’un processador de doble nucli A5, el mateix que fa servir l’Ipad 2, set vegades més ràpid que l’antecessor.

La millora en la durada de la bateria és una altra raó, que ha passat a donar una autonomia de vuit hores de conversa, nou de navegació wifi i 40 escoltant música.

També se n’ha millorat la connectivitat, per evitar els problemes del seu antecessor. A més a més, l’Iphone 4S disposa de la possibilitat de descarregar dades a 14.4 Mbps (comparable a un 4G).

Una de les millores més destacades i més esperades és la càmera de 8 megapíxels, amb possibilitat d’enregistrar vídeo d’alta definició de 1080px amb estabilitzador d’imatge.

Pel que fa al software destaca el nou sistema operatiu iOS 5, amb un munt de millores, que estarà disponible per a tots els models a partir de l’Iphone 3G a partir del 12 d’octubre.

Una novetat és que a partir d’ara podrem sincronitzar les actualitzacions de l’iPhone, o fins i tot fotos, vídeo o música emmagatzemada a través del núvol mitjançant iCloud, sense haver de connectar-lo a cap ordinador.

També és destacable el sistema de reconeixement de veu Siri, una mena d’assistent que permet de fer consultes de tota mena a l’aparell sense haver de prémer cap botó. Però de moment, només estarà disponible en Anglès, Alemany i francès.

L’Iphone 4S estarà disponible a les botigues el proper 28 d’octubre, en tres versions: 16, 32 i 64 GB.

Recordeu que si disposeu d’un Iphone i en voleu treure el màxim partit, nosaltres us podem ensenyar a utilitzar-lo i a optimitzar les seves prestacions.