Especialistes Mac-Windows

Canvi de disseny a Google

La p脿gina principal del cercador Google est脿 a punt de canviar. De fet, ja s’ha estat provant en la seva versi贸 anglesa, on s’han introduit una s猫rie de canvis per millorar la navegaci贸 i ressaltar altres serveis de la companyia com Google +, Maps o Youtube. 脡s a dir, la seva vessant m茅s social.

La idea 茅s donar al lloc una imatge m茅s clara i intuitiva. D’aquesta manera s’elimina la barra negra de men煤 que apareixia a la part superior i es substitueix per una altra de blanca on hi apareix el logo de Google. Al passar el ratol铆 per sobre d’aquest es desplega un men煤 amb tots els productes (correu electr貌nic, documents, etc) que fins ara apareixien聽a la barra horitzontal de color negre i en qu猫 l’usuari pot afegir els que faci servir m茅s. Aix貌, entre d’altres coses que podeu veure en el seg眉ent video (en angl猫s):

Sabem que a molts de vosaltres, acostumats a la imatge neta de la homepage de Google, aquests canvis us confonen i fins i tot us fan pensar que el vostre ordinador pot estar sotm猫s als capricis d’algun virus. Doncs no cal que patiu perqu猫 esteu avisats.