Especialistes Mac-Windows

CCleaner

CCleaner 茅s una aplicaci贸 que ens permet millorar el rendiment del nostre ordinador eliminant-ne els arxius innecessaris. Tamb茅 ens ajuda a mantenir la nostra privadesa esborrant de l’equip els rastres que puguem haver deixat durant la navegaci贸 per internet o la utilitzaci贸 de programes.

D’aquesta manera, CCleaner elimina els arxius i carpetes temporals, l’historial de navegaci贸 per internet, les cookies, dades de formularis i contrasenyes emmagatzemades en l’equip, refer猫ncies de documents i programes recentment utilitzats,… I fins i tot ens buida la paperera de reciclatge.

Tamb茅 disposa d’eines per la neteja d’entrades inv脿lides del registre de Windows i per desinstal路lar programes o inhabilitar-los de l’arrencament.

脡s important no instal路lar-lo amb els valors per defecte, perqu猫 d’aquesta manera es deixen de netejar algunes carpetes fonamentals. Nosaltres l’instal路lem personalitzant algunes opcions i afegint aquestes carpetes a la seva neteja.

La novetat 茅s que CCleaner acaba d’apar猫ixer en versi贸 Beta (de prova, no definitiva) per a Mac, convertint-se en una aplicaci贸 multiplataforma.