Especialistes Mac-Windows

Com donar-se de baixa de Google+

Aix铆 com altres vegades hem parlat meravelles dels productes de Google, aquest cop hem de fer-ho en negatiu per referir-nos a Google+. Es tracta de la xarxa social del popular cercador, que a falta d鈥檜suaris, pret茅n fer-nos en membres sense demanar-nos perm铆s.

Ja sabem que quan creem un compte de Gmail no nom茅s disposem d鈥檜na adre莽a de correu electr貌nic, sin贸 que aquest ser脿 la clau per accedir a tota una s猫rie de serveis: disposar d鈥檈spai d鈥檈mmagatzematge al n煤vol de Google Drive, possibilitat de crear un canal de v铆deos a Youtube, etc. Per貌 ara, a part d鈥檃ix貌, el nostre usuari entrar脿 a formar part d鈥檜na xarxa social.
Si volem desvincular definitivament el nostre compte de correu de Google+, ho podem fer des d鈥檃qu铆.

Tingueu present que Google acaba d鈥檃provar uns canvis en les condicions del servei. En aquests, i a partir de de l鈥11 de novembre, comen莽ar脿 a utilitzar els 鈥渁visos鈥 de Google+ (l鈥檈quivalent al 鈥淢鈥檃grada鈥 de Facebook) amb finalitats comercials. O sigui, que els vostres 鈥渁visos鈥 circularan com a anuncis per tota la xarxa. Si voleu seguir a Google+, tamb茅 podeu desactivar aquesta opci贸 des d鈥檃quest enlla莽.