Especialistes Mac-Windows

Configuració del Internet Explorer 8

Fa pocs mesos que Microsoft ha presentat el seu nou navegador, el Internet Explorer 8. Però molts de vosaltres tot just el descarregueu ara a través de les actualitzacions de Windows. Des d’aquí us volem explicar quina és la millor manera de configurar-lo.

La primera vegada que l’obrim després de que es descarregui, el programa ens porta a un assistent d’instal·lació. En els següents passos li direm no a l’activació de “sitios sugeridos”, marcarem “Elegir mi configuración personal”, escollirem el buscador que vulguem predeterminar, i deshabilitarem tots els acceleradors inclosos amb el Internet Explorer. Amb això evitarem que Microsoft ens imposi les seves eines i puguem escollir les que nosaltres vulguem.

Si ja havíeu superat aquest assistent, no patiu. Podeu restablir les opcions per defecte del IE8 anant a Herramientas – Opciones de Internet – Avanzadas – Restablecer. I quan torneu a obrir-lo tornarà a aparèixer l’assistent. 

Un parell de coses més. A Herramientas – Opciones de Internet – General – Configuración podeu modificar l’espai que guarda el IE8 pels arxius temporals de internet. Per defecte estan marcades 1.024MB, una quantitat exagerada sobretot si no teniu massa espai al disc.

En segon lloc, podeu anar a Herramientas – Opciones de Internet – General – Idiomas per definir la vostra llengua de navegació. Si hi afegiu el català us facilitarà la navegació en aquesta llengua, independentment de que tingueu els menús en castellà.