Especialistes Mac-Windows

Deshabilitar l’avís d’actualització a Windows 10

Molts de vosaltres no teniu cap ganes ni necessitat d’actualitzar el vostre equip a Windows 10. Tanmateix, Microsoft no para d’enviar-vos missatges per què us la descarregueu, i s’acaba fent molt pesat.

"Deshabilitar l'actualització a Windows 10"

Pels usuaris de Windows 7 Professional existeix una manera de privar que l’equip descarregui automàticament aquesta actualització. Però la resta d’usuaris, l’únic que podeu fer és ocultar la icona i les notificacions que apareixen a la barra de tasques.

És força senzill. Premem amb el botó dret sobre la barra de tasques. Fem clic a “Propietats” i, a “Àrea de notificació”, a “Personalitzar”. Per últim, localitzem a “Icones”, “Obtenir Windows 10”, i marquem “Ocultar icona i notificacions”.

Fins al 29 de juliol som a temps de portar a terme l’actualització gratuïta a Windows 10. Però us recomanem que ens ho consulteu abans. Perquè en segons quins ordinadors, serà millor no fer-la mai. I en altres, millor que us ho faci un professional, que el configurarà desactivant alertes innecessàries i intrusions de la vostra privacitat.