Especialistes Mac-Windows

Dos trucs per Gmail

Gmail 茅s el millor servei web de correu electr貌nic. I si posem en pr脿ctica alguns trucs, encara li treurem m茅s partit.

Un d鈥檈lls 茅s basa en que els seus servidors de correu ignoren els punts. Per tant, f1informatics@gmail.com i f1.informatics@gmail.com s贸n la mateixa adre莽a. I, per tant, reben el correu a la mateixa b煤stia. Aix铆 que no intenteu jugar amb els punts a l鈥檋ora de crear la vostra adre莽a de correu, perqu猫 cap de les combinacions que proveu estar脿 disponible.

Si enlloc de punts, juguem amb el signe + ens passar脿 tres quarts del mateix: f1informatics@gmail.com i f1informatics+scp@gmail.com segueixen sent el mateix compte.

Us preguntareu de qu猫 ens serveix tot aix貌. Doncs per moltes coses. Per exemple, quan ens registrem en un lloc web. Sovint, el fet de donar la nostra adre莽a significa que comen莽arem a rebre un munt de correu no desitjat. Si ho fem, per exemple, amb l鈥檃dre莽a f1.informatics@gmail.com, podem crear una regla per qu猫 tot el correu adre莽at a la mateixa vagi a parar a una carpeta. O a la paperera, si cal.

Una altra utilitat 茅s si ens volem registrar en un mateix servei amb comptes diferents. Per exemple, si volem tenir m茅s d鈥檜n compte a Twitter amb la mateixa adre莽a. Registrem f1informatics+1@gmail.com i f1informatics+2@gmail.com, i ho tenim solucionat.