Especialistes Mac-Windows

Dropbox

S’ha acabat anar a munt i avall amb els nostres documents en un llapis de memòria. Perquè Dropbox és un servei que permet allotjar arxius remotament i poder accedir-hi des de qualsevol ordinador.

Amb Dropbox podem fer còpies de seguretat dels nostres documents en línia, però sobretot l’utilitzarem per disposar d’ells en tots els nostres equips o bé per compartir-los amb d’altres persones.

També podrem accedir a ells a través de tablets i telèfons d’última generació. I la seva versió gratuïta ens dóna fins a 2 GB d’espai.

El seu funcionament és molt senzill. Creem un compte de Dropbox, amb un usuari i una contrasenya, i instal•lem l’aplicació en el nostre ordinador. Automàticament se’ns crearà una carpeta a l’escriptori on hi col•locarem tot allò que vulguem compartir. Aquest contingut, a part de ser dins del nostre ordinador, es copiarà també als servidors remots de Dropbox. Gràcies a això, podrem accedir a ells des de qualsevol ordinador, ja sigui perquè també hi tenim instal•lat el programa o bé a través de la web de Dropbox.

Si mai esborrem un document sense voler, disposem d’un sistema per recuperar-lo. I si hem fet canvis que no volíem desar, podrem recuperar-ne una versió anterior. I tot això, de manera còmoda i segura.

Si no te’n surts, truca’ns i t’ensenyem a utilitzar-ho.