Especialistes Mac-Windows

El pas de Hotmail a Outlook i de Messenger a Skype

Molts usuaris de Hotmail estan rebent missatges per part de Microsoft que els estan confonent. Correus on els parlen del pas de la seva adre莽a d鈥檈mail de Hotmail a Outlook. I no ens estranya gens, perqu猫 la veritat es que podrien haver sigut una mica m茅s originals a l鈥檋ora de reanomenar aquest popular servei de correu gratu茂t: la gent identifica encara Outlook amb el gestor de correu.


El cas 茅s que el que Microsoft pret茅n 茅s migrar progressivament tots els comptes de Hotmail a Outlook, encara que aix貌 no representi la obligaci贸 de canviar-ne el nom. Nom茅s que, quan ja estiguin migrats, s鈥檃ccedir脿 a elles per www.outlook.com. Podeu fer-ne la prova vosaltres mateixos. Si encara no esteu transferits, se us convidar脿 a continuar accedint per la p脿gina de Hotmail.

Pels que f茅u servir la missatgeria instant脿nia del Windows Live Messenger, us haureu de d鈥檃costumar a fer servir l鈥橲kype.

El proc茅s de migraci贸 de Hotmail a Outlook es fa de forma progressiva i durar脿 fins l鈥檈stiu. L鈥檃dopci贸 d鈥橲kype ser脿 obligat貌ria pels usuaris de Messenger a partir de l鈥檃bril.

Aquests canvis han estat propiciats per una renovaci贸 i millora de la interf铆cie del servei de correu. I tamb茅 per la necessitat de ser m茅s competitius en el camp de la missatgeria, on Messenger havia entrat en un clar declivi.