Especialistes Mac-Windows

El Windows XP va per llarg

Microsoft ha cedit a les peticions dels seus clients i ha decidit, finalment, oferir suport per Windows XP, amb actualitzacions i pegats de seguretat, fins el 2014.

Tanmateix, resultar脿 dif铆cil trobar-ne c貌pies, perqu猫 Microsoft deixar脿 de llicenciar-lo als fabricants d鈥檕rdinadors, motiu pel qual trobeu el Windows Vista preinstal路lat a tots els ordinadors port脿tils que adquiriu.

Windows Vista no 茅s una opci贸, i menys davant de l鈥檃rribada al 2.009 del nou Windows 7. Un sistema que haur脿 de passar tamb茅 un per铆ode d鈥檃daptaci贸, com tots els seus avantpassats que no han tingut estabilitat fins aproximadament al cap d鈥檜n any de la seva sortida al mercat, despr茅s d鈥檋aver utilitzat als usuaris com a conillets d鈥櫭璶dies…

Tot plegat ve impulsat per la decisi贸 dels fabricants d鈥檕rdinadors d鈥檕ferir discos per baixar de Windows Vista a XP, fins i tot consentides i legalitzades per Microsoft en les versions Bussiness i Ultimate del Vista. D鈥檃questa manera, l鈥檜suari actual de Windows XP no arribar脿 a provar el Windows Vista i acabar脿 saltant directament a Windows 7.