Especialistes Mac-Windows

Els usos de internet

Us agradaria saber qu猫 fa la gent quan disposa d鈥檜n ordinador i una connexi贸 a internet? Doncs, la majoria, gaudir de les possibilitats del que s鈥檃nomena Web 2.0, on l鈥檜suari no 茅s el simple visitant d鈥檜n lloc, sin贸 que hi participa activament, comunicant-se o creant i manipulant-ne els continguts.

Aix貌 es despr猫n d鈥檜n estudi realitzat pel centre d鈥檌nvestigaci贸 de tend猫ncies de Nokia (The Future Laboratory), on es descobreix que les seg眉ents activitats s贸n els usos m茅s comuns que es fan d鈥檜n ordinador amb connexi贸 a la xarxa: Enviar e-mails, buscar informaci贸, utilitzar la missatgeria instant脿nia (com per exemple, el Messenger), escoltar m煤sica on-line (ex. MySpace), veure v铆deos o televisi贸 (ex. YouTube), participar en f貌rums i blogs (ex. Blogger) o accedir a xarxes socials (ex. Facebook).


Per un altre cant贸, la Information Architects Japan ens presenta, com si d鈥檜n planell del metro es tract茅s, un mapa que inclou els llocs webs m茅s populars de Internet, situats esquem脿ticament per categoria, proximitat, popularitat i altres criteris.


Disposeu tamb茅 d鈥檜na versi贸 en l铆nia beta per貌 actualitzada, on podeu fer clic per accedir directament als llocs. La trobareu aqu铆: www.informationarchitects.jp/start/