Especialistes Mac-Windows

Emoticones que fem servir amb un significat diferent pel que van ser pensades

Les emoticones s贸n petites caricatures que utilitzem en el m贸n 2.0 per simbolitzar estats d鈥櫭爊im. Per貌 algunes emoticones que fem servir van ser creades amb un significat diferent del que habitualment usem.

1. S鈥檃costuma a utilitzar per a expressar un estat d’脿nim de felicitat. Per貌 segons els creadors no 茅s exactament aquest. De fet, si ens hi fixem, la cara est脿 lleugerament envermellida. I el que vol simbolitzar en realitat 茅s una acci贸 de flirteig entre dues persones.

2. S’utilitza com a sin貌nim de sorpresa, amb alg煤 que es posa les mans al cap, en realitat el que significa 茅s simplement un ‘OK’. A la cultura japonesa aquest gest es representa amb la lletra O, i aix铆 la representar铆em d’una manera gestual.

3. Es fa servir molts cops per expressar que s’est脿 trist per alguna cosa, ja que la gota sembla una ll脿grima que cau. Per貌 en realitat representa una persona que est脿 constipada.

4. Demanar ‘si us plau’? Pregar perqu猫 alguna cosa vagi b茅? Doncs b茅, el que realment representen aquestes mans 茅s el gest de disculpa que s鈥檜tilitza a la cultura japonesa.

5. Quan veiem aquesta emoticona el primer que pensem 茅s: est脿 enfadat/da. Tanmateix, el que realment representa 茅s el moment en que ens desfoguem, perqu猫 ja hem acabat una feina o una cosa que ens tenia amo茂nats.

6. De pet贸, res de res! Aquesta icona vol representar una persona xiulant. O sigui, que el que seria correcte seria utilitzar-la quan ens volem fer els despistats.