Especialistes Mac-Windows

Facebook amaga la nostra adreça de correu electrònic

És ben sabut que Facebook voldria controlar tots els sistemes de missatgeria que utilitzen els seus usuaris. De fet, temps enrere ja va crear una eina que pretenia substituir tots aquests mètodes. I fins i tot va assignar a tots els seus usuaris una adreça de correu electrònic del tipus nomd’usuari@facebook.com.

El cas és que sense avisar ni comunicar-ho enlloc, Facebook ha ocultat les adreces de correu electrònic dels nostres perfils, deixant només a la vista aquesta adreça que ningú utilitza. Queda clar doncs que Facebook vol que ens comuniquem exclusivament dins de la seva xarxa.

Però donada la traïdoria del mètode, s’està generant un efecte contrari. I revertir aquest canvi involuntari és fàcil. Només cal que accedim al nostre perfil i que ens adrecem a l’enllaç que hi ha sota de la nostra foto, on hi diu “Més informació”. Busquem l’espai on es troba la “Informació de contacte”, on hi apareixen els nostres telèfons i adreces de correu electrònic. I fem clic a “editar”. Aquí veurem que la nostra adreça real està ocultada i podrem canviar-ho perquè es mostri de nou a la nostra biografia.