Especialistes Mac-Windows

Firefox 3

El Internet Explorer 茅s el navegador de llocs web m茅s conegut. De fet, com ve integrat dins del Windows, fa que la majoria d’usuaris nom茅s hagin utilitzat aquest programa. De la mateixa manera, sovint els programes de Microsoft s贸n c貌pies dolentes d’altres utilitaris, com aquest que us presentem avui.


Es tracta d’una eina de software lliure, el qual no nom茅s representa que sigui gratu茂ta, sin贸 que t茅 el seu codi obert per qu猫 la comunitat de programadors el puguin modificar i millorar.

I est脿 considerat un navegador molt m茅s segur i r脿pid que els de la compet猫ncia. I els 5 milions d’usuaris que el van descarregar el primer dia, batent el record Guinness de desc脿rregues, no poden estar equivocats.


Una de les millores que ha sofert respecte a edicions anteriors 茅s la reducci贸 de l’煤s de mem貌ria. Per貌 tamb茅 cal destacar la seguretat que dona si entrem en una web sospitosa. I d’altres novetats de comoditat com els favorits intel路ligents (ordenats segons l’aflu猫ncia a les webs on entrem m茅s sovint), la possibilitat de cercar al nostre historial directament posant el nom de la web (si poseu a la barra de direccions google, us suggerir脿 www.google.com).

No cal oblidar les extensions, que s贸n eines que s’integren en el mateix programa. Per exemple, un corrector en catal脿 per escriure a les webs, correus i f貌rums correctament!

Descarrega’l d’aqu铆: http://www.mozilla-europe.org/ca/firefox/ (en catal脿) o d’aqu铆 http://www.mozilla-europe.org/es/firefox/ (en castell脿)