Especialistes Mac-Windows

Google Apps for Business

Fins no fa gaire, una adre莽a de correu electr貌nic servia nom茅s per a aix貌: per enviar i rebre correu electr貌nic. Per貌 la majoria dels serveis de correu gratu茂ts (Yahoo, Hotmail o Gmail) s鈥檋an convertit en quelcom m茅s que una adre莽a d鈥檈-mail. S贸n la clau per accedir a tota una s猫rie de serveis de valor afegit.

Aix铆 doncs, si disposem d鈥檜na adre莽a de correu d鈥檃quest tipus, passem a tenir la clau per disposar d鈥檜n lloc d鈥檈mmagatzematge online, un gestor de contactes o un calendari.

Entre tots aquests prove茂dors que ofereixen serveis afegits, destaca per sobre de tots Google. Preneu nota d鈥檃lguns dels serveis que ofereix: Gmail, Google Maps, Youtube, Google Drive, Google Docs, Google Calendar, Picasa, etc.

Qualsevol que tingui un compte de correu de Gmail pot fer servir aquests serveis. Per貌 es trobar脿 amb una limitaci贸 d鈥檈spai per emmagatzemar correu, fotografies o documents.

脡s per aix貌 que, si feu servir el vostre ordinador amb finalitats professionals, la soluci贸 definitiva 茅s Google Apps for Business, un paquet que ofereix 30GB d鈥檈spai i que podreu integrar en el domini de la vostra empresa (per ex. f1informatics.cat).

Les principals avantatges que ofereix s贸n: Poder tenir el nostre correu, contactes i calendari sincronitzats en el nostre ordinador i la web de Google, el qual ens facilita disposar sempre de c貌pies de seguretat. Disposar d鈥檜n espai ampli per emmagatzemar tota aquesta informaci贸 i tots els arxius que vulguem. Utilitzar un paquet d鈥檕fim脿tica online gratu茂t per crear documents de text, fulles de c脿lcul i presentacions.

Fins que no disposeu, us donareu compte de la quantitat de possibilitats que ofereix. Si voleu rebre鈥檔 m茅s informaci贸, poseu-vos en contacte amb nosaltres.