Especialistes Mac-Windows

Google Chrome

Hi ha molta gent que nom茅s utilitza el Internet Explorer per entrar a internet. Per desconeixement o per mandra de canviar. Per貌 existeixen moltes altres alternatives per a fer-ho. Una de molt popular, de la que ja vam parlar, 茅s el Mozilla Firefox. Per貌 avui de la que volem parlar 茅s del Google Chrome.

Es tracta del navegador de la factoria Google, que destaca per diversos motius. El primer i principal 茅s perqu猫 l’acc茅s a les p脿gines web 茅s molt r脿pid, amb el qual ja t茅 molt de guanyat perqu猫 la paci猫ncia no 茅s precisament un do dels internautes.

La seva interf铆cie 茅s molt senzilla. Tot el que 茅s superflu s’ha eliminat i la p脿gina principal t茅 una aparen莽a minimalista. 脡s f脿cil de fer servir i la mateixa barra d’adreces ens serveix per a realitzar cerques.

Alhora, 茅s un navegador segur i robust. Cada pestanya que obrim t茅 un funcionament independent de l’altra. I, si pel que sigui, se’ns en penja una, la tanquem i la resta continua funcionant com si res.

Si volem passar-nos al Chrome, tamb茅 ens permet importar amb facilitat les dades d’altres navegadors. I encara que sempre pugueu trobar a faltar algun detall, el canvi segur que us satisfar脿.