Especialistes Mac-Windows

Google Gadgets

Una de les novetats que destaquen en un primer cop d’ull al nou Windows Vista 茅s la inserci贸 a l’escriptori de petites utilitats personalitzables: Calculadores, rellotges, blocs de notes, term貌metres, calendaris, etc. Algunes de realment 煤tils i d’altres m茅s pensades per l’entreteniment. Per貌 resulta que no cal disposar del nou sistema operatiu de Microsoft per disposar d’enginys d’aquest tipus.

El buscador Google, que cada cop ofereix m茅s serveis afegits, n’茅s un dels que ens ho facilita. Necessitareu tenir instal鈥at el software d’indexaci贸 Google Desktop, que podeu obtenir en el seg眉ent enlla莽: http://desktop.google.es/es/
A partir d’aqu铆 podreu gaudir d’una mena de barra d’eines, ocultable autom脿ticament, que podreu personalitzar amb aquells Gadgets que utilitzeu m茅s freq眉entment segons les vostres necessitats.

Les imatges de sobre us mostren alguns dels que tenim nosaltres instal鈥ats: Una calculadora que ens ajuda fer c脿lculs r脿pids. Una d’estaci贸 meteorol貌gica que ens indica el temps a Barcelona (important pels que ens desplacem en moto), una mini versi贸 del Google Maps que ens ajuda a localitzar r脿pidament l’adre莽a d’un nou client. O un traductor instantani entre diferents lleng眉es.
Tamb茅 us podreu entretenir posant-vos una planta virtual que floreix a mesura que la regueu. Per貌 aix貌 ja no us ho haurem recomanat nosaltres…