Especialistes Mac-Windows

Guardar la configuració de vista de les finestres del Windows

A l’hora d’explorar les finestres del Windows, a molts de vosaltres us agradaria mantenir la vista de les carpetes d’una manera determinada cada cop que hi accediu. Per exemple, que les carpetes incloses a “Mis documentos” se’ns mostrin sempre com a “Iconos grandes”. O que les fotografies que tenim a “Mis imágenes” es vegin en format “Detalles”.

Al Windows XP això és possible només activant una casella. I si no ho fem així, totes les carpetes es mostraran amb el darrer format de vista que haguem aplicat. Si posem una carpeta en vista “Detalles”, a partir d’aquí tota la resta les veurem en format “Detalles”.

Per que el sistema recordi els formats que heu escollit, cal que obriu una carpeta i aneu a: “Herramientas”, “Opciones de carpeta”, “Ver”, i allà seleccioneu l’opció “Recordar la configuración de vistas de todas las carpetas”.

Al Windows 7 això és diferent, perquè només que escollim el format de visualització per una carpeta, aquest queda predefinit per sempre més per aquesta carpeta.

Però si ho volem fer al revés i predefinir una vista idèntica per totes les carpetes, n’obrirem una de qualsevol i anirem a: “Organizar”, “Opciones de carpeta y búsqueda”, pestanya “Ver”, i farem clic a “Aplicar a las carpetas”.

Per tornar a la configuració predeterminada de les vistes clicaríem a “Restablecer carpetas”.