Especialistes Mac-Windows

Hootsuite

Hootsuite 茅s una eina que ens permet gestionar diverses xarxes socials des d鈥檜n sol compte. D鈥檃questa manera, tant si ho fem des del seu lloc web com des de les aplicacions que existeixen per a m貌bils i tauletes, hi podem integrar els nostres comptes de Twitter, Facebook, Google+ i Linkedin, entre d鈥檃ltres.

脡s un instrument 煤til per gent que utilitza molts comptes diferents alhora, de manera professional. Per貌 tamb茅 serveix per aquells que volen disposar i separar els seus comptes personals dels de feina.

El seu funcionament es basa en pestanyes i columnes. A cada pestanya hi tenim una xarxa social, mentre que a les columnes hi afegim apartats concrets d鈥檃questa.

Un dels seus principals avantatges 茅s que podem programar les publicacions, i d鈥檃questa manera decidir a quina hora creiem m茅s oport煤 que es llencin a la xarxa.

Tamb茅 茅s important el fet de incorporar un escur莽ador d鈥檃dreces, que a part de fer m茅s curts els enlla莽os que pengem, ens servir脿 per analitzar l鈥檌mpacte dels nostres missatges. 脡s per aix貌 que tamb茅 disposa d鈥檜n apartat d鈥檃n脿lisi que ens generar脿 informes per valorar la nostra activitat.

Hootsuite disposa de dues versions, una de gratu茂ta, i una altra professional amb funcionalitats avan莽ades.