Especialistes Mac-Windows

http://grooveshark.com

Per molts de vosaltres haur脿 estat una mala not铆cia els canvis que s鈥檋an produ茂t en el servei gratu茂t de m煤sica online d鈥橲potify. Fins ara, pod铆eu escoltar tota la m煤sica que vol铆eu a trav茅s del vostre ordinador, sense m茅s restriccions que un anunci de tant en tant. Per貌 ara, Spotify ha tancat l鈥檃ixeta a les subscripcions gratu茂tes, de manera que ja nom茅s podeu escoltar 10 hores de m煤sica mensuals i cada can莽贸 no la podeu escoltar m茅s de cinc vegades.

Per貌 no patiu, perqu猫 un munt de llocs ja estan oferint-se com alternativa a Spotify. P脿gines web des de les que no cal que descarregueu ni instal鈥eu res. Com a molt haureu us hi haureu de subscriure.

La millor d鈥檈lles 茅s Grooveshark, que disposa d鈥檜na gran base de dades sempre en creixement, perqu猫 els propis usuaris s贸n els que hi pengen la m煤sica. 脡s una aplicaci贸 web amb una interf铆cie d鈥檜suari molt cuidada i f脿cil d鈥檜tilitzar. Permet fer llistes, compartir-les amb els amics, buscar m煤sica similar, etc.

Tamb茅 disposa d鈥檜n servei de pagament per escoltar la mateixa m煤sica que escolteu online des del vostre tel猫fon m貌bil de darrera generaci贸.