Especialistes Mac-Windows

http://www.amazon.es

Amazon, la botiga electr貌nica m茅s important del m贸n, acaba d’aterrar a l’Estat Espanyol amb l’obertura del portal Amazon.es. Si fins ara ja pod铆em disposar del seu lloc internacional, Amazon.com, l’entrada en funcionament d’aquest espai afavorir脿 la distribuci贸 dels productes i la pres猫ncia de productes locals.

Amazon 茅s origin脿riament una botiga de de llibres, impresos i electr貌nics, amb el seu lector estrella: el Kindle. Per貌 es tracta d’una empresa que ha diversificat la seva oferta en desenes de productes com ara compactes, DVD, jocs, aparells d’electr貌nica de consum i, fins i tot, roba, alimentaci贸 i mobiliari.

Amazon.es ha aterrat a casa nostra amb una oferta de 2,5 milions de llibres, 130.000 DVD de cinema i s猫ries televisives i 450.000 compactes de m煤sica, entre d’altres productes. Per貌, de moment, la seva oferta es basar脿 nom茅s en productes f铆sics, encara que s’estima que abans de Nadal podria comen莽ar tamb茅 la distribuci贸 de llibres electr貌nics.

Encara no queda clar si els seus preus seran competitius respecte als de les botigues f铆siques. Per貌, per exemple, en el camp dels llibres segur que no hi trobarem gaire variaci贸, perqu猫 aqu铆 el seu preu no 茅s lliure com passa als Estats Units.

Per貌 el que si ser脿 un gran avantatge ser脿 poder gaudir de la seva gran xarxa de distribuci贸, el qual ens permetr脿 gaudir de qualsevol producte entre 48 i 72 hores de mitjana. I avui en dia, veient l’estat dels stocks de la majoria de botigues tradicionals, ser脿 tot un gust.