Especialistes Mac-Windows

http://www.picnik.com

Picnik 茅s una aplicaci贸 web de Google que serveix per editar fotografies, amb un munt d鈥檈ines tant pr脿ctiques com f脿cils d鈥檜tilitzar. Si sou dels que us costa o no sabeu treballar amb el Photoshop, aquesta 茅s la vostra eina.

Una de les gr脿cies que t茅 茅s que no cal instal鈥ar res. Solament entreu a la seva web i ja podeu importar les fotografies que voleu retocar. I no nom茅s des del vostre ordinador, perqu猫 aquesta utilitat permet treballar directament amb les imatges que tingueu penjades a Facebook, a Flickr o als 脿lbums webs de Picasa. De fet, al mateix Picassa, a la part d鈥檈dici贸 d鈥檌matges, ja hi podeu trobar un enlla莽 amb Picnik.

Les podeu editar, canviant-ne la mida o retallant-les. Podeu retocar els colors, la llum o el contrast. I podeu fer l鈥”artista” afegint-hi marcs, efectes, etc. I 茅s compatible amb Windows, Mac i Linux.

Picnik 茅s una aplicaci贸 web de Google que serveix per editar fotografies amb un munt d鈥檈ines tant pr脿ctiques com f脿cils d鈥檜tilitzar. Si s

Picnik 茅s una aplicaci贸 web de Google que serveix per editar fotografies amb un munt d鈥檈ines tant pr脿ctiques com f脿cils d鈥檜tilitzar. Si sou dels que us costa o no sabeu treballar amb el Photoshop, Picnik 茅s la vostra eina.

Una de les gr脿cies que t茅 茅s que no cal instal鈥ar res. Solament entreu a la seva web i ja podeu importar les fotografies que voleu retocar. I no nom茅s des del vostre ordinador, perqu猫 aquesta utilitat permet treballar directament amb les imatges que tingueu penjades a Facebook, a Flickr o ala 脿lbums webs de Picasa. De fet, al mateix a la part d鈥檈dici贸 d鈥檌matges, ja hi podeu trobar un enlla莽 amb Picnik.

Les podeu editar, canviant-ne la mida o retallant-les. Podeu retocar els colors, la llum o el contrast. I podeu fer l鈥檃rtista afegint-hi marcs, efectes, etc. I 茅s compatible amb Windows, Mac i Linux.

ou dels que us costa o no sabeu treballar amb el Photoshop, Picnik 茅s la vostra eina.

Una de les gr脿cies que t茅 茅s que no cal instal路lar res. Solament entreu a la seva web i ja podeu importar les fotografies que voleu retocar. I no nom茅s des del vostre ordinador, perqu猫 aquesta utilitat permet treballar directament amb les imatges que tingueu penjades a Facebook, a Flickr o ala 脿lbums webs de Picasa. De fet, al mateix a la part d鈥檈dici贸 d鈥檌matges, ja hi podeu trobar un enlla莽 amb Picnik.

Les podeu editar, canviant-ne la mida o retallant-les. Podeu retocar els colors, la llum o el contrast. I podeu fer l鈥檃rtista afegint-hi marcs, efectes, etc. I 茅s compatible amb Windows, Mac i Linux.