Especialistes Mac-Windows

http://www.todocoleccion.net

La web que us presentem avui 茅s un espai dedicat als aficionats al col路leccionisme i a les antiguitats. Es tracta d’un lloc on podreu trobar discos de pissarra, cromos, cotxes d’Scalextric, c貌mics, cartells de cinema, i un llarg etc猫tera. Nom茅s cal que hi entreu i hi doneu una ullada: hi ha de tot.

A trav茅s d’ell tant hi podreu comprar com vendre. Nom茅s cal que us doneu d’alta com a usuaris i, a partir d’aqu铆, ja podeu fer el que m茅s us convingui. Si el que voleu 茅s comprar, podeu explorar les seccions del seu cat脿leg a la recerca d’all貌 que us interessa. O b茅, posar directament un nom al cercador i veure quins resultats ens ofereix.


Alguns d’aquests articles es poden comprar directament, pagant-ne el preu estipulat. Per貌 d’altres s’ofereixen mitjan莽ant el sistema de subhasta, a trav茅s del qual se’l far脿 seu aquell que ofereixi el preu m茅s alt en el temps estipulat.

Si disposeu a casa d’objectes de col路lecci贸 que us fan nosa, tamb茅 els podeu posar a la venda. De fet, s’hi han sorgit botigues especialitzades que es dediquen exclusivament a aix貌.

Si us interessen els segells, les nines, els llibres o les postals antigues, feu un vol per Todocolecci贸n.