Especialistes Mac-Windows

Internet segura

Internet 茅s una gran eina. Per貌 encara ara, molts de nosaltres no en fem un 煤s 貌ptim. I sobretot, ens exposem a continues situacions de risc.

脡s per aix貌 que avui us recomanem aquest lloc, Internet segura, pensat sobretot per ajudar a pares, joves i educadors, per貌 igualment 煤til per a adults que aix貌 de la inform脿tica els ha agafat de grans.

Aqu铆 hi trobarem ajuda per resoldre els problemes que ens poden sorgir mentre fem servir Internet, ja sigui des d鈥檜n l鈥檕rdinador, com des d’un m貌bil o tauleta. Amb guies i altres recursos sobre les normes de seguretat que haur铆em de tenir en compte a l鈥檋ora de navegar per la xarxa.

Per casos amb els que us trobeu cada dia, de l鈥檈stil: 鈥淣avegant per internet trobo un missatge dient que tinc un virus i vol que baixi un antivirus per eliminar-lo. He de fer-ho?鈥.

Per貌 tamb茅 hi trobarem un servei professional i gratu茂t per situacions de conflicte infantil (assetjament, us no autoritzat de la imatge, presa d’identitat o desordres d’addicci贸 a les noves tecnologies).