Especialistes Mac-Windows

L’equip de F1 Informàtics, en formació permanent

El darrer trimestre del passat 2.006 va representar per nosaltres una autèntica marató d’actes formatius i de presentació de productes.
En primer lloc vàrem assistir a la presentació del nou catàleg de productes d’Asus, empresa número 1 mundial en plaques mare i targetes gràfiques.
Com cada any, l’experiència va ser molt positiva i vàrem poder conèixer, veure i manipular les seves diferents novetats, especialment els seus ordinadors portàtils de totes mides.

Un dels majoristes amb els que treballem (Ingram Micro), va organitzar la 5a edició d’un Simposium adreçat a donar a conèixer el gruix dels fabricants que distribueix.
L’esdeveniment estava basat en una fira amb stands de tots aquests i un seguit de ponències formatives i de presentació de productes.
Vam poder conèixer, entre d’altres, les darreres novetats en sistemes antivirus (Symantec), dispositius d’àudio, joc i perifèrics en general (Creative), i sistemes operatius i suites d’ofimàtica (Els nous Windows Vista i Office 2007).

I per ampliar el que ja havíem vist per sobre al Simposium, vam assistir a la presentació per professionals del nou sistema operatiu de Windows.
El Windows Vista és, a primera vista, molt atractiu. Presenta moltes novetats i se’ns ven com un sistema completament nou que no ve a substituir ni a millorar cap dels anteriors.
Però la nostra experiència ens fa ser prudents, tot i que fa més d’un mes que ja el tenim a prova en un dels nostres ordinadors i n’estem força satisfets.
Potser la pega més gran és que demana molts recursos, el qual el farà no apte per a molts dels ordinadors dels que disposeu.