Especialistes Mac-Windows

Linkedin

No totes les xarxes socials s贸n per passar l鈥檈stona. Linkedin, per exemple, 茅s una xarxa social professional que s鈥檋a convertit en el Google de moltes empreses, on hi cerquen els candidats als seus llocs de treball. Aix铆 que, si busques feina i no hi tens un perfil, ser脿s poc m茅s que invisible per elles.

Els avantatges que ofereix s贸n molts. El primer 茅s que ens permet crear un perfil professional m茅s complet que qualsevol curr铆culum. Perqu猫 permet afegir-hi infinitud de camps que podem anar ampliant, a mesura que assolim noves experi猫ncies formatives o professionals. Alhora, podem enlla莽ar-lo amb altres llocs web, com per exemple un bloc on s鈥檈xposin feines que haguem realitzat.

La segona funci贸 b脿sica 茅s que ens permet construir la nostra pr貌pia xarxa de contactes professionals i interactuar amb ells. Podem seguir a personalitats influents en el nostre 脿mbit, unir-nos a grups del nostre sector, i compartir, opinar o enviar missatges als altres membres d鈥檜na xarxa que podem anar fent cr茅ixer.

A l鈥檋ora de buscar feina i noves oportunitats professionals, podem fer cerques que ens filtrin de les ofertes que m茅s s鈥檃costin al nostre perfil i ens mostri quins dels nostres contactes ens les poden oferir.

I a m茅s a m茅s, els nostres perfils s贸n indexats als primers llocs de les cerques de Google, el qual d贸na un valor afegit a la nostra pres猫ncia a la xarxa.