Especialistes Mac-Windows

Més sobre posar el teu ordinador en català

Posar el teu ordinador en català era fins ara una feina feixuga, perquè calia buscar les actualitzacions correctes d’acord amb l’equip i els programes de que disposaves. I la majoria de vegades l’usuari mitjà ho ignorava.

Però ara ja no hi ha excusa, i passar-lo al català és una feina molt senzilla. Sobretot gràcies a aquesta nova eina que Softcatalà posa a l’abast de tothom. En quatre passos i de forma automàtica podreu disposar del sistema operatiu (Windows XP, Vista o 7), el paquet d’ofimàtica (Microsoft Office 2003,2007 o 2010) i el navegador (Internet Explorer 6, 7, 8 o 9) en la vostra llengua. I addicionalment podreu definir el català com a llengua predefinida del sistema i del navegador.

Al mateix temps, des d’aquesta pàgina trobareu la manera de catalanitzar el vostre equip si sou usuaris de Mac o de Linux. I si no sou usuaris exclusius del programari de Microsoft, també hi podreu obtenir els enllaços de descàrrega de les versions catalanes de molts altres programes, com l’Openoffice o el Mozilla Firefox.