Especialistes Mac-Windows

Monitorizo

Cada cop s贸n m茅s habituals les compres per internet. Per貌 sovint ens costa saber si el que estem comprant est脿 b茅 de preu o si ho podr铆em arribar a aconseguir m茅s barat. Com 茅s l貌gic, no estarem nosaltres mateixos controlant cada dia el preu d’un producte. I menys si disposem d鈥檜n servei online que ens fa la feina.

"Monitorizo"

Monitorizo 茅s justament aix貌: Una plataforma que ens permet buscar un producte a Amazon, con猫ixer el seu preu actual i la seva evoluci贸. D鈥檃questa manera podrem saber si varia amb freq眉猫ncia, si ara mateix 茅s car i cal que esperem per comprar-lo, o 茅s baix i 茅s el moment just per adquirir-lo.

A partir d鈥檜n cercador, on posarem el que busquem, s鈥檃nalitzen i se鈥檔s ofereixen diversos resultats. Llavors escollim el producte que m茅s ens interessa i, despr茅s de clicar a l鈥檕pci贸 鈥淓voluci贸n del precio鈥, podrem veure tot el seu historial.

Tamb茅 disposarem d鈥檌nformaci贸 sobre especificacions, opinions d鈥檃ltres usuaris o el preu del producte a d鈥檃ltres pa茂sos. I si ens conven莽, podrem clicar l鈥檕pci贸 鈥淐omprar en Amazon鈥, que ens remetr脿 directament a la botiga d鈥橝mazon, sense cap cost afegit.