Especialistes Mac-Windows

Netejadors per a Smartphones

De la mateixa manera que els nostres ordinadors van acumulant brossa a mesura que instal鈥em i desinstal鈥em programes o naveguem per internet, els tel猫fons m貌bils d鈥櫭簂tima generaci贸 tamb茅 ho fan.

En ells instal鈥em i desinstal鈥em cont铆nuament aplicacions, creem i guardem contactes, rebem i enviem correu electr貌nic i naveguem per internet. Per tant, acumulem un munt d鈥檃rxius temporals que ocupen espai in煤tilment i que fan que el nostre aparell no doni un rendiment 貌ptim. Per a resoldre aquest problema, disposem de dos programes de neteja, en funci贸 de si tenim un Smartphone amb sistema operatiu Android o Apple (iOs).

Tap Eraser 茅s la soluci贸 per a Android. Entre d鈥檃ltres coses, elimina els arxius d鈥檌nstal鈥aci贸 de les aplicacions que tenim, els registres d鈥檋istorials de trucades, SMS i MMS i el historial de navegaci贸. Tot i aix铆, podem escollir quins elements volem esborrar i quins no. Es descarrega des de Google Play i s鈥檈xecuta des del mateix tel猫fon.

Phoneclean 茅s l鈥檕pci贸 pels iPhones, que s鈥檈xecuta des de qualsevol ordinador, b茅 sigui un PC amb Windows com un Mac. Nom茅s que connectem el dispositiu programa el reconeix i realitza un an脿lisi d鈥檃rxius temporals i, en aquest cas, tamb茅 de les 鈥渃ookies鈥. Despr茅s, amb un sol clic el deixarem net.