Especialistes Mac-Windows

Ofertes que uneixen telèfon fix, mòbil i ADSL

Teniu l’ADSL i el telèfon fix contractats a un proveïdor i el telèfon mòbil a un altre? Doncs convindria que ho reviséssiu, perquè tant Movistar, com Vodafone i Orange estan oferint unificar els vostres serveis de telecomunicacions. En un sol contracte i una sola factura, del que se n’obté un estalvi calculat en un 40%. Això serveix a les operadores per retenir a la clientela i, de pas, robar-ne una part a la competència.

Aquestes ofertes combinades ofereixen telefonia fixa gratuïta, internet amb ADSL de 10 a 100MB (fibra òptica), tarifa plana de trucades mòbils amb un determinat número de minuts, accés a internet a través del mòbil i SMS’s gratuïts (per fer la guitza al competidor en missatgeria instantània: Whatsapp).

Cadascú ofereix el seu paquet: Movistar Fusión, Vodafone Integral i Orange Canguro.

Diuen les associacions de consumidors que, tot i així, encara els queda un marge ample per abaratir-les. I es lamenten també de la llarga durada de la permanència dels contractes.

I si ja sou clients del mateix proveïdor però no ho teniu unificat, demaneu-ho. Per molta antiguitat i fidelitat que hagueu tingut, aquestes empreses no acostumen a fer ofertes als clients que ja tenen al sac…