Especialistes Mac-Windows

Office 2013 i Office 365

Ja est脿 disponible el nou Office 2013, que es pot obtenir a trav茅s de la seva web en les seves diferents versions. Des de la versi贸 dom猫stica, que inclou Word, Excel, Power Point i OneNote, fins a les professionals, que incorporen Outlook, Publisher i Access. Si ho preferim, tamb茅 podem adquirir les diferents aplicacions per separat, encara que ens sortiran molt m茅s cares. Tots aquests paquets permeten la instal鈥aci贸 de les aplicacions en un sol ordinador.

Tanmateix, la principal novetat 茅s l鈥檃parici贸 d鈥橭ffice 365. En aquest cas us parlem de la versi贸 Home Premium, tot i que tamb茅 hi ha variants professionals. Es tracta d鈥檜na subscripci贸 que, per 99 euros a l鈥檃ny, o 10 euros al mes, inclou totes les aplicacions de la suite ofim脿tica, m茅s 20GB addicionals d鈥檈spai a SkyDrive (el 鈥渘煤vol鈥 de Microsoft) i 60 minuts de trucades al mes a trav茅s Skype. Cada subscripci贸 permet el seu 煤s en fins a 5 PC鈥檚 o Mac, incl貌s entre diversos usuaris d鈥檜na mateixa fam铆lia, cadasc煤 amb el seu compte. I amb dret a rebre totes les actualitzacions que apareixin.

La idea 茅s incorporar serveis al programari Office. Entre ells destaca l鈥檃nomenat 鈥淥ffice a Petici贸鈥, que ens permet utilitzar les seves aplicacions des d鈥檜n altre ordinador que no sigui el nostre i que no les tingui instal鈥ades.

Sembla ser que hi haur脿 un programa d鈥檃ctualitzaci贸 d鈥橭ffice 2010 a la nova versi贸. I ben aviat, Office per Ipad, Iphone i Android.