Especialistes Mac-Windows

Paint 3D

Microsoft Paint ha sigut durant molt de temps l鈥檈ina m茅s utilitzada pels usuaris de Windows per fer petits retocs en una imatge. Una aplicaci贸 de dibuix i edici贸 que ha acompanyat al sistema operatiu de Microsoft des dels seus inicis. I que ara, amb la seva darrera actualitzaci贸 (Windows 10 Creators Update) s’ha convertit en Microsoft Paint 3D.

"Paint 3D"

Per貌 Microsoft Paint 3D no 茅s cap evoluci贸 del tradicional Paint. Es tracta, com el seu nom indica, d鈥檜na nova eina que permet crear i editar imatges en 3D. Que podem obtenir-la gratu茂tament des de la Windows Store, o que ens apareixer脿 per defecte quan tinguem actualitzat Windows 10 a la seva darrera versi贸.

El seu funcionament 茅s senzill i intu茂tiu. Parteix d鈥檜n llen莽 blanc i una barra d鈥檈ines al lateral dret. Si premem la icona del cub que hi ha a la part superior de la interf铆cie, activarem la vista 3D.

Remix 3D, 茅s un dels millors complements de Paint 3D. Es tracta d鈥檜na plataforma des de la que podem descarregar exemples de dissenys ja creats, i on podrem tamb茅 aportar els nostres. Hi podem accedir amb el nostre compte de Microsoft, i triar qualsevol disseny per afegir-lo al nostre projecte.

La resta ja 茅s cosa d鈥檈ntretenir-se a utilitzar les diferents eines de dibuix o text habituals. Per貌 amb afegits interessants, com la possibilitat d鈥檃fegir adhesius o textures i efectes diversos.

I ja amb l鈥檃plicaci贸 3D Builder, que tamb茅 est脿 integrada a Windows 10, disposarem de la possibilitat d鈥檌mprimir els nostres projectes en les noves impressores 3D, tant en boga avui en dia.