Especialistes Mac-Windows

Photoscape

Photoscape és una de les eines que s’han fet més populars per organitzar i retocar fotos. Segurament, gràcies a la seva facilitat d’ús, que la fa apta per qualsevol usuari per pocs coneixements informàtics que tingui.

És molt funcional, i ofereix un gran assortiment d’eines que el fan molt atractiu: composició de mosaics i murals, creació de GIF animats, convertidor de formats, etc.


L’aplicació s’obre molt ràpidament i consumeix pocs recursos de l’ordinador. I és molt àgil a l’hora d’aplicar les transformacions, sense haver d’ajustar masses paràmetres.

Disposa d’un munt de filtres i eines per, per exemple, eliminar els ulls vermells, corregir contrallums o afegir marcs. Transformacions que també podem aplicar alhora a tot un conjunt d’imatges.

És una eina que ens ajuda a millorar les nostres imatges encara que no siguem uns professionals del retoc fotogràfic. I també a imprimir-les en la mida que més ens convingui: retrat, passaport, etc.

També el podem utilitzar-la simplement com a visor, per veure les fotos d’una carpeta en concret o crear presentacions de diapositives.