Especialistes Mac-Windows

Pinterest

Potser anem tard o potser no. Per貌 en el nostre web hi faltava. Pels que encara la desconeixeu, Pinterest 茅s una xarxa social que s鈥檋a fet molt popular amb un model for莽a diferent a la resta. Perqu猫 es tracta d鈥檜na xarxa b脿sicament visual, on creem una mena de taulers (鈥淏oards鈥) ens els que hi enganxem coses (鈥淧ins鈥) que ens interessen. I alhora, les compartim amb d鈥檃ltres usuaris (鈥淩e-Pins鈥).

"Pinterest"

S贸n coses que trobem quan naveguem per internet. En el vostre navegador podeu afegir-hi un botonet per penjar-les a l鈥檌nstant.

I d鈥檃ltres que trobem a la pr貌pia xarxa. D鈥檜suaris que seguim perqu猫 tenim gustos en com煤, o fent cerques per conceptes concrets.

Aquestes imatges sempre contenen enlla莽os. 脡s a dir, que no es copien, ni es pispen, perqu猫 es comparteixen des del lloc original on s鈥檋an trobat.

Els passos b脿sics per fer-ho servir passen per crear un compte. I despr茅s ja podeu crear taulers segons els vostres interessos i comen莽ar a omplir-los. 脡s important que afegiu t铆tols i etiquetes als vostres 鈥淧ins鈥, que ajudin a ser descoberts per altres usuaris.

Buscareu i seguireu a altres persones. No cal que seguiu tots els taulers d鈥檜n mateix usuari, nom茅s els que us interessin.

I a partir d鈥檃qu铆 ja anireu rebent suggeriments de contactes, murs i 鈥淧ins鈥 que us puguin interessar segons el que hagueu anat desant.

En definitiva, es tracta d鈥檜na xarxa endre莽ada i basada en la imatge. Per aquest car脿cter visual, hi triomfen els taulers de cuina, bellesa, moda, art o artesania.

Podeu accedir a ella des del seu lloc web, per貌 tamb茅 a trav茅s de les aplicacions espec铆fiques disponibles per a m貌bils i tauletes.