Especialistes Mac-Windows

Prey

Avui us presentem una aplicaci贸 molt 煤til si teniu un ordinador port脿til i el f茅u anar amunt i avall. Perqu猫 Prey 茅s un programa disponible per Windows, Mac i Linux que serveix per localitzar el vostre equip si us el roben.

Es tracta d’un software lliure que queda instal路lat en un segon pla del sistema operatiu, i que podem activar si ens sostreuen l’ordinador. Aleshores 茅s quan Prey, mitjan莽ant la connexi贸 wifi de l’equip, el detectar脿 i ens enviar脿 informaci贸 de la seva ubicaci贸 i, fins i tot, imatges del lladre preses des de la webcam. Amb aquestes dades, la policia no tindr脿 problemes per retornar-nos l’aparell.

De moment, Prey est脿 disponible, a part de per ordinadors port脿tils, per equips de sobretaula amb connexi贸 inhal脿mbrica, tabletes i terminals m貌bils en general que disposin del sistema operatiu Android. Per貌 ja s’est脿 treballant en una nova versi贸 adaptada a Iphone i Ipad.

Aix貌 si, cal configurar alguns par脿metres de l’ordinador per tal de que qui ens ha pr猫s l’equip no pugui desactivar o desinstal路lar el Prey. Si hi esteu interessats, feu-nos-ho saber i us el configurarem.