Especialistes Mac-Windows

Protegeix el teu llapis de memòria USB

Ens hem acostumat a anar amb el Pendrive amunt i avall. És molt pràctic, però… Què passa amb les nostres dades si el perdem? Es poden protegir? A banda d’això. Sabíeu com fan córrer els virus aquests aparells? Es poden immunitzar? Us ho expliquem.


No costa gaire deixar-nos el nostre petit llapis a la Universitat, a la feina o a casa d’un amic o client. Fins i tot el podem perdre. I amb això, deixem a la vista de curiosos i malintencionats tota la informació que hi portem. Dades personals, privades, confidencials, etc.

És per això que hem investigat una solució que permeti bloquejar la nostra clau de memòria amb una petita aplicació que encripta les dades i les protegeix mitjançant una contrasenya.


D’altra banda, els llapissos de memòria acostumen a ser dispositius que movem entre diferents ordinadors. Màquines, les unes més segures que les altres. Per això no cal ser gaire viu per entendre que al mateix temps poden ser uns excel·lents portadors i transmissors de virus.

Els virus s’introdueixen en el nostre llapis només connectar-lo, sense que nosaltres ens en donguem compte, i posant en evidència als programes antivirus. És per això que ens trobem en un moment en que els virus es propaguen tant ràpidament.

Per això es fa necessari també una altra eina que, a part de mantenir la nostra informació lluny dels ulls dels estranys, la protegeixi de infeccions que la puguin arribar, fins i tot, a destruir.

I aquest problema es fa extensible a les memòries flash de les càmeres digitals i als reproductors d’mp3 que connectem també per USB. Per aquests casos també tenim una solució.


Si voleu que us ajudem a protegir els vostres dispositius USB no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Creiem que és molt important.