Especialistes Mac-Windows

Public Share Folder

Public Share Folder (PSF) 茅s una aplicaci贸 que permet compartir un 煤nic fitxer pst de Microsoft Outlook entre diversos ordinadors. Qu猫 茅s un arxiu pst? Doncs 茅s l’arxiu 煤nic de l’Outlook on s’emmagatzemen totes les nostres dades de correu, contactes, calendari, notes o tasques.

El PSF 茅s el programa ideal per una empresa que necessita compartir, entre diferents usuaris, un compte de correu central, una agenda de contactes general o un calendari com煤 per a tots els seus empleats. D’aquesta manera tothom pot rebre i enviar correus des d’un mateix compte i veure els que envien els altres. Es pot mantenir una agenda comuna de la que tothom pot disposar. I es pot compartir un calendari per estar al cas de les cites i reunions de la resta de companys.

Paralel.lament, cada usuari pot mantenir els seus propis comptes de correu, agendes i calendaris personals, que no interfereixen per res amb els del compte general compartits pel PSF.

Tamb茅 es poden establir diferents permisos per, per exemple, oferir la possibilitat de visionar els correus, el calendari o l’agenda sense possibilitat de modificar o esborrar-ne entrades. O sigui, que es pot decidir qui pot veure i afegir-hi dades i qui nom茅s pot veure-les.

En definitiva, es tracta d’una eina molt 煤til i f脿cil d’utilitzar. I tamb茅 d’amortitzar, perqu猫 茅s de pagament. Si us interessa ens ho f茅u saber: Us en facilitarem les llic猫ncies, us l’instal路larem i el configurarem a la vostra oficina.