Especialistes Mac-Windows

Radio Garden

Us presentem un web ben vist贸s: Radio Garden. Es tracta d鈥檜n globus terraqui que podem girar, allunyar o apropar al nostre gust. I a mesura que ho fem, anem descobrint puntets de color verd que ens indiquen emissores de r脿dio d鈥檃rreu del m贸n que podem escoltar al moment.

"Radio Garden"
I a m茅s a m茅s de sintonitzar en directe les emissores de r脿dio, tamb茅 disposa d鈥檜n apartat de clips hist貌rics, comentaris de radiooients i sintonies radiof貌niques.
Es tracta d鈥檜na instal路laci贸 digital creada per varies universitats amb el recolzament d鈥檜n estudi de disseny. Forma part d鈥檜n projecte d鈥檌nvestigaci贸 anomenat Trobades Radiof貌niques Transnacionals, on s鈥檈xplica i s鈥檈xplora com la r脿dio travessa les barreres ling眉铆stiques i geogr脿fiques.
Hi ha moltes aplicacions al mercat per escoltar la r脿dio en l铆nia, per貌 cap lloc que ofereixi una experi猫ncia tan visual i interactiva com aquesta. Es troba disponible en un web, on no cal descarregar res per fer-lo servir. Per貌 tamb茅 est脿 disponible com a aplicaci贸 per iOs i Android.