Especialistes Mac-Windows

Restaurar el sistema a Windows XP

El nostre truc d鈥檃vui m茅s que un truc 茅s la soluci贸 a un tema mal resolt d鈥檕rigen dins del Windows XP. Aquest sistema operatiu disposa d鈥檜na eina de recuperaci贸 que suposadament ens ha de permetre restaurar la configuraci贸 del nostre equip a un estat anterior, on l鈥檕rdinador funcionava sense cap problema.
El cas 茅s que, quan arribem a l鈥檈xtrem de necessitar tornar enrere, el nostre equip ja no passa d鈥檜na pantalla en negre i no arriba a carregar el Windows, amb el qual la restauraci贸 茅s impossible. Els cops que arrenca, encara que sigui de qualsevol manera, la restauraci贸 no s鈥檋a demostrat com a una eina efectiva. I, a m茅s a m茅s, molts virus i robots espies aprofiten la restauraci贸 del sistema per retornar-lo a un estat anterior i no deixar-los eliminar mai.
脡s per aix貌 que el millor 茅s desactivar aquesta opci贸 mal acabada. Ho farem fent clic sobre la icona 鈥淢i Pc鈥 (鈥淓l meu ordinador鈥 pels que tingueu el Windows en catal脿) i anant a 鈥淧ropiedades 鈥 Restaurar el Sistema鈥, on marcarem l鈥檕pci贸 鈥淒esactivar restaurar el Sistema鈥. Aplicarem primer i despr茅s acceptarem.