Especialistes Mac-Windows

Sopcast

De la mateixa manera que compartim m煤sica o pel鈥铆cules amb d’altres usuaris amb programes de desc脿rrega Peer to peer (de igual a igual), ara 茅s possible veure la televisi贸 en l铆nia. Atents, sobretot, els afeccionats als esports.

Nom茅s ens cal un programa anomenat Sopcast que reemet la senyal de canals de televisi贸 d’arreu del m贸n. I, 茅s clar, si una cadena transmet un esdeveniment al nostre pa铆s per Pay per view per貌 a la Xina 茅s en obert, ja tenim tele gratis.
Aix貌 茅s especialment 煤til per aquells que voleu, per exemple, mirar partits de futbol. Nom茅s cal esbrinar a trav茅s de f貌rums p煤blics quines emissores donen el partit i sintonitzar-les amb el nostre programet.
La resoluci贸, amb els amples de banda que tenim, no 茅s ni pot ser gaire bona. Per貌 cada dia funciona millor, sobretot si els usuaris col鈥aboren connectant-se amb antel鈥aci贸.


Programes d’aquesta mena ni han un munt per貌, dels que hem provat, aquest 茅s el m茅s fiable. I, 茅s clar, tamb茅 podeu fer-ne altres usos que no siguin el de veure futbol. El podeu descarregar directament des de la seva p脿gina oficial: http://www.sopcast.org/