Especialistes Mac-Windows

Spotify

Spotify 茅s un programa per a escoltar m煤sica via internet de manera legal i gratu茂ta. Aix貌 茅s possible gr脿cies als acords obtinguts per aquesta empresa sueca amb les principals discogr脿fiques del m贸n.

脡s gratu茂t, n’hi ha prou de registrar-s’hi i utilitzar el seu servei de cerca r脿pid i efica莽, semblant al del iTunes, tot i que aqu铆 les can莽ons no es poden descarregar ni pagant.

Tot i que la m煤sica s’escolta directament des de la xarxa, la qualitat 茅s bona, no hi ha talls de so ni retards. No es nota que les can莽ons no s贸n al propi disc dur. I 茅s que la tend猫ncia 茅s a tenir-hi cada vegada menys arxius i a disposar del que vulguem directament des de la xarxa.

En aquesta versi贸 gratu茂ta, de tant en tant sentim algun anunci, tal i com passa amb la r脿dio convencional. Nom茅s que aqu铆 el que tria la m煤sica que vol escoltar 茅s l鈥檕ient, que pot crear les seves pr貌pies llistes de reproducci贸 o escollir els estils i 猫poques que vol que sonin en la seva emissora personalitzada.


Tal i com s’indica a la p脿gina principal del programa, cal que alg煤 que en sigui usuari us hi convidi per tal que us hi pugueu registrar. Per貌 en aquesta p脿gina us hi podreu registrar encara que no us hi hagi convidat ning煤:

https://www.spotify.com/en/get-started/