Especialistes Mac-Windows

Telefónica augmenta la velocitat del seu servei ADSL fins a 3MB

Com la competència apreta, Telefónica ha decidit triplicar la velocitat del seu servei ADSL d’1 a 3MB. Aquesta migració s’està duent a terme al llarg d’aquest estiu i estarà disponible per a tots els seus usuaris en breu i sense cap càrrec addicional.

Si sóu clients de Telefónica i voleu saber si ja esteu gaudint d’aquesta millora, podeu clicar aquest enllaç, des d’on, indicant el vostre número de telèfon, se us donarà la data aproximada prevista pel canvi.

Tant si sou clients de Telefónica com si no, però voleu comprovar que la velocitat que teniu contractada es correspon amb la que rebeu, podeu fer un test des d’aquesta pàgina.

Heu de tenir present que és convenient repetir-lo varies vegades i no tenir cap programa que utlitzi internet en actiu. I també llegir la lletra petita del vostre contracte per saber el tant per cent de velocitat mínim que us garantitzen.

També apreciareu que se us parla de velocitats de descàrrega i de càrrega. La de descàrrega és la que ha de coincidir amb el que teniu contractat. La de càrrega, que acostuma a ser molt més lenta, és la velocitat amb la que transferiu vosaltres informació a la xarxa. Un bon servei també hauria de donar-vos un valor alt de càrrega.