Especialistes Mac-Windows

WhatsApp Web

Escriure missatges llargs o mantenir diverses converses alhora, poden ser motius per utilitzar WhatsApp des d鈥檜n ordinador. Amb l鈥檃vantatja de disposar d鈥檜n teclat complet i veure els missatges a pantalla completa.

"Whatsapp Web"

Per a fer-ho possible cal que connectem el nostre tel猫fon amb WhatsApp Web. Nom茅s entrar en aquesta p脿gina ens apareixer脿 un codi QR per escanejar-lo des del nostre tel猫fon. Just a sota, ens apareixeran les instruccions sobre com fer-ho en funci贸 del tipus de m貌bil que tinguem (Android, iPhone, etc.).

Un cop haguem escanejat el codi, els missatges de WhatsApp aniran apareixent alhora al nostre tel猫fon i al navegador. I des d鈥檃quest, podrem seguir enviant, missatges, icones i notes de veu. Ens apareixer脿 la nostra llista de contactes i comen莽arem a rebre notificacions a l鈥檕rdinador.

Per cert, WhatsApp 茅s m茅s segur des de que xifra les converses. Per貌 si esteu fent servir un ordinador que no 茅s el vostre, recordeu de tancar el servei quan acabeu. Ho podeu fer fent clic al men煤 dels tres punts, i escollint l鈥檕pci贸 鈥漇ortir鈥.