Especialistes Mac-Windows

Wrappup

Wrappup 茅s una aplicaci贸 que serveix per grabar les nostres converses, trucades o videoconfer猫ncies i convertir-les en text. Representa una eina molt 煤til si tenim la necessitat de transcriure-les, i ens volem estalviar la feina de fer-ho a m脿.

"Wrappup"

La podem utilitzar tant des de la seva p脿gina web com del nostre tel猫fon (Android o iPhone), i despr茅s d鈥檜n breu registre ja tindrem el seu assistent a la nostra disposici贸.

Funciona amb intel路lig猫ncia artificial, de manera que ella mateixa s鈥檈ncarrega de, un cop processada la veu, suggerir etiquetes amb les paraules m茅s destacades, ressaltar els moments m茅s rellevants i enviar-nos un resum de text per correu electr貌nic.

Ens permet buscar paraules, frases o fragments concrets de veu, per recuperar-los i veure si realment el que s鈥檋a transcrit 茅s correcte.

Podem capturar l鈥櫭爑dio de qualsevol aplicaci贸 que funcioni al nostre ordinador o smartphone, com ara Skype, Telegram, Hangout, etc.

I si tenim algun dubte respecte a la seva privacitat, les seves pol铆tiques de protecci贸 de dades indiquen que les gravacions s鈥檈mmagatzemen en servidors d鈥檈mpreses de total confian莽a.