Especialistes Mac-Windows

www.youtube.com

Una de les p脿gines amb m茅s visites de l’actualitat 茅s YouTube, un espai on s’hi poden trobar i veure videos de totes menes.
La p脿gina basa els seus continguts en les aportacions dels seus usuaris, de manera que qualsevol pot afegir-hi les seves filmacions o grabacions de, per exemple, la televisi贸.
La principal virtud 茅s que no ens cal descarregar grans arxius ni esperar-nos una eternitat perqu猫 amb un simple clic podem veure en pocs segons el video que haguem escollit amb una qualitat d’imatge raonablement bona.
Que qu猫 hi podem trobar? Doncs des de l’煤ltim videoclip del nostre cantant favorit, passant pels gols del nostre equip retransmesos per emissores d’arreu del m贸n, fins la pifia del locutor del telenot铆cies que tothom explica, o la filmaci贸 casolana d’un assitent a una manifestaci贸.
L’煤nic inconvenient 茅s que la p脿gina, de moment, nom茅s est脿 disponible en angl猫s. I que els videos es poden veure, per貌 no els podem descarregar al nostre ordinador… Tot i que nosaltres ja sabem com fer-ho!